вторник, 27 ноября 2018 г.

Всеукраїнська акція "16 днів проти насильства"

  Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проходить Всеукраїнська акція "16 днів проти насильства", основною метою якої є привернення уваги громадськості до актуальних для українського суспільства проблем подолання насильства в сім'ї, протидії торгівлі людьми та жорстокого поводження з дітьми, проведення інформаційних кампаній з метою підвищення обізнаності населення з питань насильства та формування свідомості усіх верств населення щодо нетерпимого ставлення до насильства.
    В бібліотеці для дорослих користувачів організовано тематичну викладку літератури "Ми проти насилля", де представлені матеріали преси та Інтернету, буклети про попередження різних форм насильства та рекомендаціїї щодо дій в разі застосування фізичного чи психологічного насильства, жорстокого поводження з дітьми.
28 листопада в бібліотеці для дорослих фахівцем Добропільського районного  центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді  Фендик Г.С. проведено бесіду про попередження домашнього насильства, всі присутні познайомилися з інформацією про органи, які зобов'язані захистити та надати допомогу в разі випадків насильства, а також про відповідальність, що передбачена за наслідки насильницьких дій.


Комментариев нет:

Отправить комментарий