суббота, 13 октября 2018 г.

До Дня українського козацтва

14 жовтня в Україні відзначається одразу три свята - Покрова  Пресвятої Богородиці, День українського козацтва і День захисника України. До цієї дати в бібліотеці організовано тематичну викладку "Захисник України - гордість народу" для широкого кола користувачів.




 13 жовтня для читачів дітей в бібліотеці проведено історичну годину "Захисник України - гордість народу". Діти послухали розповідь бібліотекаря  про потрійне свято - релігійне, народне, державне, яке єднає країну, гуртує усіх громадян перед сучасними викликами та загрозами. Цей день символізує нерозривний зв'язок усіх поколінь захисників України від козаків до сучасних воїнів.
У Світлівському Будинку народних традицій пройшло дитяче свято "Покров Пресвятої Богородиці", де діти дізналися про історію і традиції святкування Покрови, як заступниці і покровительки козацтва, діти розповідали вірші, співали пісні, брали участь у іграх , а бібліотекарем проведено вікторину "Козацьку". На завершення свята для всіх учасників організовано частування з солодощами і чаєм. 



Комментариев нет:

Отправить комментарий