пятница, 12 июня 2015 г.

Майстер-клас

В Світлівському Будинку народних традицій вже кілька років працює творча майстерня по виготовленню народних іграшок, поробок, які виставляються у Світлиці. Діти з пришкільного табору "Вікторія" відвідали Світлицю і їм дуже сподобалися поробки майстринь Ковальової Л.В. і Філонової І.Ю. Тому 12 червня для них було організовано майстер-клас по виготовленню поробок із природного матеріалу (шишок, жолудів, гілок дерев), штучних квітів, дерев`яних яєць, стрічок і ін. Спочатку діти роздивилися підібрані бібліотекарем матеріали із журналів "В гостях у казки" , "Академія Саморобкіна", "Делаем сами", книжки "Что можно сделать из природного материала", "Разноцветные поделки", "100 поделок из ненужных вещей", де публікують багато ідей для творчості.
   Діти виявили неабияку фантазію, творчі здібності, уміння спільно працювати і виготовили чудові поробки. Деякі з них забрали у табір, щоб зробити виставку, деякі залишили в Світлиці, а частину забрали з собою, щоб показати батькам.
   Діти отримали велике задоволення від творчої праці і масу позитивних емоцій і виявили бажання освоїти інші декоративні техніки з інших матеріалів: ниток, стрічок, пластикових пляшок і ін.









Комментариев нет:

Отправить комментарий